Tullaan tutuiksi!

Satu Räiha Kiinteistönvälittäjä EspooOlen toiminut palvelualalla eri tehtävissä yrittäjänä sekä esimiehenä koko aikuisikäni. Olen ehtinyt hankkia useammankin tutkinnon ravintola-alalta, puutarha- ja kukkapuolelta, sekä opiskellut palveluiden johtamista Haaga Helian ammattikorkeakoulusta (restonomi AMK).  Olen opiskellut myös sisustusta Faktiassa, joten asunnon stailaaminen onnistuu ja voin antaa vinkkejä niissäkin asioissa.

Tällä hetkellä toimin kuitenkin unelmatyössäni, jossa näistä kaikista on valtavasti hyötyä. Onhan sisustus, piha- sekä keittiöasiat isossa osassa uutta kotia valittaessa.

Pitkä kokemus asiakkaiden kanssa on tuonut varmuutta ja osaamista, eikä tällä alalla voi sanoa olevansa valmis koskaan. Siksi jatkuva kouluttautuminen alalla onkin ehdoton asia. Lainsäädännön muutoksien seuraaminen sekä rakennusteknisen tietouden uusien tuulien ja vaatimusten seuraaminen kuuluvat välittäjän ammattitaidon hallintaan.

Kuitenkin työ tekijäänsä opettaa ja uskon, että parhaiten sen oppii tekemällä, mikään tutkinto ei takaa laadukasta palvelua sellaisenaan.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa on luonnollinen tapani toimia. Minulle hyvä palvelu merkitsee aina henkilökohtaista paneutumista asiakkaitteni tarpeisiin. Asiakas on tärkein!

Kohteeni kuvautan ammattilaisella, kuvat ja videot ovat aina huolella tehtyjä, jolloin asiakkaani koti saa arvoisensa julkisuuden. Paneudun nettiteksteihini sekä esiteteksteihin huolella, eikä esitteisiin pääse kirjoitusvirheitä eikä mitään sellaista, mitä asiakas ei ole etukäteen hyväksynyt. Tämä työ on hyvin pitkälle yhteistyötä välittäjän ja myyjän kesken, yhdessä yhteinen tavoite!

Toivon, että saan auttaa Sinua elämäsi tärkeissä valinnoissa - niin kodin myynnin kuin myös uuden kodin etsimisessä!

Ota yhteyttä!