REMAX paras asiakastyytyväisyys toimisto 2017Toimistomme RE/MAX Promise LKV on erilainen

Erilainen ehkä siksi, että

Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Perustimme toimistomme RE/MAX Promise LKV:n keväällä 2017 yhdessä pitkäaikaisen kollegani Pipsa Honkasalon kanssa palvelemaan kaikkia vanhoja ja uusia asiakkaitamme, sillä tiedämme mitä asiakkaat odottavat tänä päivänä: laadukasta henkilökohtaista palvelua, kuitenkin rennolla ja reippaalla yrittäjän asenteella.

Sijaintimme on hyvin keskeinen Lauttasaaressa, mistä on nopeat reitit niin Espooseen kun muualle Helsinkiin auttamaan asiakkaitamme. Voit poiketa kahville tai muuten vaan tulla keskustelemaan asuntoasioista toimistoomme Heikkiläntielle.

Välittäjillämme on laaja ja pitkäaikainen kokemus kiinteistöalalta sekä vahva alueellinen osaaminen. Tuomme perinteiseen kiinteistönvälitystapaan uutta potkua yrittäjävetoisella konseptilla.

Välittäjämme ovat huippumotivoituneita työhönsä! Meidän avulla voit ostaa, vuokrata tai myydä haluamallasi tavalla sujuvasti ja vaivattomasti asunnon, kiinteistön/tontin laajan verkostomme kautta.

RE/MAX Promisen toimistossa sinua palvelevat yrittäjät Satu Räihä ja Pipsa Honkasalo sekä kiinteistönvälittäjä Marja Lempiäinen ja myyntineuvottelija Silja Santala-Mäkinen.

Voimakkaasti muuttuva toimintaympäristö asettaa jatkuvasti lisävaatimuksia asunto- ja kiinteistökaupan onnistumiselle kaikkien osapuolten kannalta. Ammattitaitomme avulla saatte turvallisen, mutkattoman sekä kokonaisvaltaisen palvelun.

REMAX Promise LKV toimisto Lauttasaari Helsinki

Miksi RE/MAX

Viisi hyvää syytä valita RE/MAX

1. Kokemus

Olemme maailman suurin kiinteistönvälitysketju 40 vuoden kokemuksella. Suomessa toimintamme on vahvassa kasvussa. Valittavanasi on yli 300 asiantuntevaa RE/MAX-kiinteistönvälittäjää ympäri Suomen.

2. Laajin näkyvyys

Takaamme asunnollesi laajan ja monipuolisen näkyvyyden. Suomessa markkinoimme kohteita kaikissa suurimmissa portaaleissa: Oikotie.fi ja Etuovi.com. Lisäksi kohteesi saa runsaasti näkyvyyttä omien sivustojemme ja verkostomme kautta.

3. Myyntivoima

Yli 100 000 välittäjäämme palvelevat sinua yli aluerajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Välittäjillämme on aina uusin tieto paikallisen maan toimitavoista ja lainsäädännöstä.

4. Yrittäjähenkisyys

Yrittäjähenkinen asenteemme tarkoittaa sitä, että välittäjämme pistävät itsensä likoon ja kantavat henkilökohtaisen vastuun palvelemisestasi – kaikissa tilanteissa. Näin varmistamme, että myymme kohteesi mahdollisimman nopeasti ja aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.

5. Ammattitaito

Koulutamme välittäjiämme jatkuvasti pitääksemme osaamisemme ajan tasalla. Omien valmennusohjelmiemme lisäksi välittäjämme suorittavat laajasti Suomessa tarjolla olevia kiinteistönvälitysalan tutkintoja.

REMAX toimistot maailmalla