Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Välittäjillämme on laaja ja pitkäaikainen kokemus kiinteistöalalta sekä vahva alueellinen osaaminen. Tuomme perinteiseen kiinteistönvälitystapaan uutta potkua yrittäjävetoisella konseptilla.

Välittäjämme ovat huippumotivoituneita työhönsä! Meidän avulla voit ostaa, vuokrata tai myydä haluamallasi tavalla sujuvasti ja vaivattomasti asunnon, kiinteistön/tontin laajan verkostomme kautta.

Voimakkaasti muuttuva toimintaympäristö asettaa jatkuvasti lisävaatimuksia asunto- ja kiinteistökaupan onnistumiselle kaikkien osapuolten kannalta. Ammattitaitomme avulla saatte turvallisen, mutkattoman sekä kokonaisvaltaisen palvelun.

Satu Räihä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
satu.raiha@remax.fi
p. 050 360 7514

Miksi RE/MAX

Viisi hyvää syytä valita RE/MAX

1. Kokemus

Olemme maailman suurin kiinteistönvälitysketju 40 vuoden kokemuksella. Suomessa toimintamme on vahvassa kasvussa. Valittavanasi on lähes 400 asiantuntevaa RE/MAX-kiinteistönvälittäjää ympäri Suomen.

2. Laajin näkyvyys

Takaamme asunnollesi laajan ja monipuolisen näkyvyyden. Suomessa markkinoimme kohteita kaikissa suurimmissa portaaleissa: Oikotie.fi ja Etuovi.com. Lisäksi kohteesi saa runsaasti näkyvyyttä omien sivustojemme ja verkostomme kautta mm. Instagram.

3. Myyntivoima

Yli 100 000 välittäjäämme palvelevat sinua yli aluerajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Välittäjillämme on aina uusin tieto paikallisen maan toimitavoista ja lainsäädännöstä.

4. Yrittäjähenkisyys

Yrittäjähenkinen asenteemme tarkoittaa sitä, että välittäjämme pistävät itsensä likoon ja kantavat henkilökohtaisen vastuun palvelemisestasi – kaikissa tilanteissa. Näin varmistamme, että myymme kohteesi mahdollisimman nopeasti ja aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.

5. Ammattitaito

Koulutamme välittäjiämme jatkuvasti pitääksemme osaamisemme ajan tasalla. Omien valmennusohjelmiemme lisäksi välittäjämme suorittavat laajasti Suomessa tarjolla olevia kiinteistönvälitysalan tutkintoja.

REMAX toimistot maailmalla